Carpetvista - mattor online

Ja, mattor är ju definitivt något som vi alla människor har här och var i hemmet. I badrummet för att slippa frysa fossingarna av oss mot det kalla kaklet, i sovrummet för en mysigt känsla mellan tårna sådär när man är trött på morgonkvisten. I vardagsrummet för att få det hembonat, ja det finns mattor till allt. Dessutom är det ju en himla tur att det finns så många olika modeller på mattorna, så som det finns människor. Vissa vill ha orientaliskt, vissa design och vissa gillar den härliga torpkänslan på landet. Ja jag tillhör nog designdelen av mänskligheten och vad man är gillar så tror jag nog man kan hitta en matta till alla hos CarpetVista.

Carpetvista - mattor online har funnits sen 2005 och specialinriktar sig på att sälja lite finare och lite lyxigare mattor. Det finns runt 8000 olika och välja mellan, så det är ett bra urval för alla dess smaker. De är dessutom alla handknutna.

Väl värt att tänka på och titta in när man ska inhandla en kvalitetsmatta till bättre pris! Mina favoriter som man kan hitta hos Carpetvista är nog "Trassel" som är designad av Sara Larsson och "Handloom" som tillverkas i Indien.

Vilka är era?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0