Fröken Testar: Kranmunstycke neon

Ja, visst är det så att man tittat och funderat på att köpa ett sådant munstycke länge, mest för att det är roligt. Det sas ju att vattnet skulle lysa blått när det var kallt och rött när det var varmt. Jag köpte mig faktiskt ett på Hobbex och gav mig hemåt för att genast börja mixtra med det.

Hela grejjen känns ju ganska plastig, det sitter sensorer inuti som ska känna av graderna på vattnet och ändrar då färg när det temperaturen ändras. Det var allt ett pillarbete och jag satt och följde den medföljande manualen.

Sen skruvar man ner den delen som sitter på sin kran och fäster denna med medföljande passningsgängor. Först tyckte jag det var riktigt coolt för att vara ärlig, för den ändrar verkligen färg och det lyser på ganska ordentligt. Vattnet blir ju rött och blått, så jag blev glad av att se den. Tills jag stängde av den och lamporna vägrade sluta lysa.

Den glappar hela tiden, då den vägrar att stänga av sig så man får skruva bort grejjen och skaka den vareviga gång för att den ska sluta lysa, vilket den igentligen ska göra automatiskt. Enormt irriterande, och efter jag retat upp mig något så enormt, och ska försöka hitta mitt kvitto till grunkan så jag kan gå in och byta (för det måste vara fel på denna, eller?) så hittar jag inte kvittot, har förmodligen lyckats slänga kvittot, och att det låg i påsen. *mummel*

Så säkerligen är det många därute som har köpt en sådan här grej, och frågan är hur många fler det är därute som har detta bekymmer. Den kostade iallafall 99:- som ändå är lite billigare än vad de normalt brukar kosta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0